lazar_markovic_1_par_bor

Marković: Hoću sa Partizanom u Ligu šampiona

 

Jedan od najboljih mladih fudbalera Partizana i Srbije Lazar Marković rekao je dan nakon osvajanja titule prvaka države kako se nada da će ostati u klubu i sledeće sezone.

-Nadam se da ću ostati u Partizanu. Nisam još razgovarao sa ljudima iz kluba, ali očekujem da neću otići. Zaista sam presrećan i zahvalan saigračima što su omogućili ovaj trofej. Verujem da možemo da se plasiramo u Ligu šampiona. Ova ekipa je mlada, ali poseduje kvalitet – rekao je Marković novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Povezana vest:  FIFA potvrdila detalje otvaranja i zatvaranja SP 2014.

Partizan je jučerašnjom pobedom nad Borcem u Čačku (4:0) došao do pete uzastopne titule šampiona Srbije.

-Vladamo već pet godina. Ovo mi je prva titula, nadam se da će ih biti još. Dočekao sam svoju šansu i iskoristio je na pravi način. Verujem da će sledeće godine biti još bolje – rekao je vezista Saša Marković, strelac prvog gola na jučerašnjoj utakmici sa Borcem.

Povezana vest:  Markarijan nije više selektor Perua

Jedan od Partizanovih mladih igrača od kojih se najviše očekuje u budućnosti je Nikola Ninković. On je juče u igru ušao u drugom poluvremenu i zabeležio dve asistencije.

-Završili smo glavni posao na vreme, ali ostao je “večiti“ derbi. Bićemo maksimalno motivisani i imamo veliku želju za pobedom. Derbi je uvek nešto posebno – istakao je Ninković.

Povezana vest:  Aleksandar Luković završio karijeru

Do kraja šampionata ostala su još tri kola, Partizan ima 12 bodova više od Crvene zvezde, a sledeće subote očekuje ih novi „večiti“ derbi.

-Meni je ovo četvrta titula. Nikad se ne zna, možda sledeće godine osvojim još jednu. Verujem da možemo u Ligu šampiona. Imamo potreban kvalitet i dosta talentovanih mladih igrača – zaključio je drugi strelac Partizana ove sezone Nemanja Tomić.