tosic_spartak_cz

Tošić: Partizan je kvalitetan, ali mi smo trenutno bolji

 

Fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić ocenio je danas da je Partizan kvalitetna ekipa, ali da je njegov tim trenutno bolji.

-Pobedili smo ih već dva puta ove polusezone, i to sigurno nije bilo slučajno. Oni su kvalitetna ekipa, ali mislim da smo mi u ovom trenutku bolji. Očekujemo derbi u subotu u dobrom raspoloženju. Pobedili smo poslednji meč na Marakani i tako napravili dobru uvertitru pred gostovanje u Humskoj – rekao je Tošić.

Povezana vest:  Juventus bira između Pacinija, Defoa, Lukakua i Benzeme

Crno-beli su u prošlom kolu u Čačku i teoretski osvojili petu uzastopnu šampionsku titulu, ali to neće umaniti značaj ove utakmice, dodao je Tošić.

-Svaki navijač Crvene zvezde želi pobedu protiv komšija i mi imamo obavezu da odigramo najbolje što umemo. Derbi će još jednom proveriti kvalitet nas i crno-belih. Zato mislim da i mi i oni s nestrpljenjem iščekujemo taj susret – rekao je Tošić

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP, U prodaji karte za Italiju, deo prihoda za pomoć Kosovu

Odbrambeni fudbaler Zvezde je uveren da će on i njegovi saigrači učiniti sve da osvoje pehar namenjen pobedniku Kupa.

-Nemam ništa protiv što se finale igra u Kruševcu, izuzev što će možda biti manje navijača zbog kapaciteta stadiona. Podržavam razvoj fudbala i ulaganje u fudbalske centre u unutrašnjosti. Mi u ovoj polusezoni nismo izgubili nijednu utakmicu i to nas ohrabruje pred finiš sezone. Želimo sve pobede do kraja – zaključio je Tošić.

Povezana vest:  Kanatlarovski novi trener Novog Pazara

Zvezda je u prolećnom delu sezone dva puta pobedila Partizan u polufinalu Kupa, oba puta sa 2:0, dok su jesenas u prvenstvu crno-beli bili uspešniji, takođe sa 2:0.  Derbi meč 28. kola Super lige Srbije Partizan – Crvena zvezda igra se u subotu, 5. maja, na stadionu u Humskoj sa početkom od 19.30.