simo_krunic_rad_jag

Krunić: Radnički je dobar tim koji retko gubi

 

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je uoči utakmice sa Radničkim, u 28. kolu prvenstva Srbije, da je tim iz Kragujevca dobar i da retko gubi.

-Radnički je veoma dobra ekipa, koja je posle Partizana i Zvezde, najviše pružila u ovoj godini. To je ekipa koja dugo igra zajedno i koja je izgubila samo dve utakmice, protiv Partizana i Borca – rekao je Krunić na redovnoj konferenciji za medije.

Povezana vest:  Borjan: Igrali smo fenomenalno, ovako treba da nastavimo

On je kazao da Jagodina nije opterećena predstojećom utakmicom i najavio da će ekipa igrati kao i do sada u Superligi.

-Ne sumnjam da će moji igrači i sutra dati najviše što se može i ja neću biti nezadovoljan, ali ne mogu da obećam rezultat, ne mogu da obećam pobedu jer je Radnički dobra ekipa – rekao je Krunić.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Španija poslednji polufinalista

On je dodao da mu je drago što se Jagodina u završnici prvenstva bori za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope sledeće sezone. Krunić je napomenuo da je Jagodina pred utakmicu sa Radničkim hendikepirana neigranjem najboljeg strelca tima Ognjena Mudinskog zbog kartona, a neizvestan je i nastup Miloša Stojanovića koji je povredio petu.

Povređeni su i Miroljub Kostić i Mohamed El Monir, koji je slomio nogu. Prvotimac Jagodine Saša Marjanović dodao je da su igrači „motivisani i željni da u subotu pruže maksimum za dobar rezultat“.

Povezana vest:  Izborna skupština FK Partizan 16. decembra

-Znamo da je Radnički dobra ekipa, igraju disciplinovano, imaju odlične prvotimce i najboljeg strelca lige, zaista ih poštujemo, ali mi se borimo za Evropu – rekao je Marjanović.

Utakmica 28. kola Superlige Jagodina – Radnički igra se u sutra od 17 sati na stadionu pod Ðurđevim brdom.