sinisa_mihajlovic_1 

Mihajlović: Imenovanje za selektora koče krupne stvari
 
Glavni kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da sporazum sa nacionalnim savezom (FSS) još nije postignut i da ga i dalje „koče krupne stvari“.
Predsednik FSS Tomislav Karadžić ranije je naveo predstavnicima medija da je „gotovo sve rešeno“ i da bi Mihajlović uskoro mogao da bude promovisan u selektora državnog tima.
-Imenovanje na mesto selektora i dalje koče krupne stvari. Oko sporazuma još ima velikih poteškoća, ali ne bih sada da govorim o tome – izjavio je Mihajlović novinarima na stadionu u Humskoj, uoči početka prvenstvene derbi utakmice između Partizana i Crvene zvezde.
Zamoljen da prokomentariše incident na klupi Fiorentine između trenera Delija Rosija i talentovanog ofanzivca Adema Ljajića, Mihajlović je ocenio da šef stručnog štaba italijanskog kluba nije smeo nesportski da reaguje.
-Odgovornost snose obojica, Ljajić jeste pogrešio, ali veću grešku je napravio Rosi. Takve stvari se dešavaju, ali je to moralo da se reši u svlačionici, ne pred svima. Nikako ne opravdavam postupak Rosija –  rekao je Mihajlović.

 

Povezana vest:  Čukarički: Žao nam je zbog povrede Jovičića