gattuso

Gatuzo:Ako Milan ne računa na mene, povlačim se iz fudbala
 
Bivši italijanski reprezentativac Ðenaro Gatuzo nagovestio je mogućnost da se povuče iz fudbala ukoliko ne bude deo prvog tima Milana u narednoj sezoni.
Tridesetčetvorogodišnjem igraču sredine terena ugovor ističe na leto, a on se nada da će sesti sa potpredsednikom kluba Adrijanom Galijanijem i razmotriti eventualnu novu ponudu.
-Videćemo šta će biti sa mojom karijerom, razgovaraću sa Galijanijem. Želim ponovo da igram, a ako ne, onda ću ostati kod kuće sa svojom decom. Za mene je važno da imam ugovor, da mogu da igram i da se osećam živim – izjavio je Gatuzo.
Iskusni fudbaler ocenio je da je Juventus zasluženo došao do titule prvaka Italije, ali da mu je Milan sopstvenim greškama pomogao u tome.
-Kapa dole za Juventus, oni su imali drugačiji mentalitet od nas i zaslužili su titulu. Mogli smo da uradimo više, ali smo uhvaćeni od tima koji je rastao na svakoj utakmici. Pokazalo se da je bilo veoma teško nadoknaditi prilike koje smo protraćili – rekao je Gatuzo, koji je odigrao 73 utakmice za reprezentaciju Italije.

 

Povezana vest:  Barselona najbolji klub Evrope u 2015. godini