mladen_dodic_trener_jagodineJELEN SUPER LIGA

Dodić očekuje pobedu Jagodine u Požarevcu

 

Šef stručnog štaba Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da računa na tri boda u utakmici 18. kola fudbalskog prvenstva Srbije, koju njegovi izabranici igraju u subotu protiv Mladog radnika u Požarevcu.

-Naše igre u prva dva kola prolećnog dela šampionata daju nam za pravo da budemo optimisti pred meč u Požarevcu – naveo je Dodić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Zvezda rutinski do osmine finala Kupa Srbije

Kako je dodao, cilj Jagodinaca je da ponove dobru igru iz prva dva kola i na taj način dođu do bodova na gostujućem terenu.

Dodić je istakao da to ne znači da tim koji predvodi nema respekta prema protivniku koji, kako tvrdi, ima „sjajne napadače“.

-Nije to sve što se tiče njihovog kvaliteta – oni su jedan izuzetno homogen tim, odlično izbalansiran i dobro vođen tako da prestavljaju, pogotovo na domaćem terenu, protivnika za respect – rekao je Dodić.

Povezana vest:  EP 2016, Francuska domaćin EP 2016, Sarkozi zadovoljan

Prvotimac Jagodine Nanad Šljivić, uz ocenu „da će utakmica biti teška i zbog loših vremenskih uslova“, istakao je da je „došlo vreme da Jagodina posle dužeg vremena donese tri boda sa gostovanja“.

Ekipa Jagodine je posle 17. kola na šestom mestu sa 24 boda, a Mladi radnik na 11. poziciji i ima 19 bodova.