adem_ljajic_slavlje

Ljajić: Napustiću fudbal ako dokažu da sam vređao Rosija

 

Suspendovani fudbaler Fiorentine Adem Ljajić ponovio je danas da nije uvredio bivšeg trenera Delio Rosija i rekao da će napustiti fudbal ukoliko se dokaže suprotno.

-Nisam uvredio trenera, niti psovao njegovu majku ili vređao hendikepiranog sina, to su gluposti. Pokazao sam mu palac, rekao da je sjajan što me menja i da je baš hrabar. Onda mi je on rekao da će me ubiti i počeo da me udara. Neka televizija pusti snimak i analizira moje reči, ako sam nešto od toga rekao neću više igrati fudbal – rekao je Ljajić za „Korijera dela sera“.

Povezana vest:  Bekvalac: Novom Pazaru su potrebna pojačanja

Ljajić je dodao da ga je jedan od pomoćnih trenera držao, dok ga je Rosi tukao i da je tada rekao „neke stvari koje nisu baš komplimenti, ali ne i ono što je izašlo u novinama“.

-U svlačionici je nastavio da me vređa, ja sam mu odgovorio, smirili su me Nastasić i De Silvestri. Hvala i kapitenu Gamberiniju, koji me je tešio – otkrio je Ljajić.

Povezana vest:  Šampion slavio u Bremenu

Bivši fudbaler Partizana rekao je da ga ne zanima koliko će biti novčano kažnjen i da samo želi da ostane i trenira sa drugovima.

-Želim da ostanem. Kupio sam kuću od Danijelea Osvalda, a neko ko to uradi, želi da pusti korene. Ne plašim se uvreda i nisam klinac koji misli samo o novcu i skupim automobilima. Kao dečak preživeo sam bombardovanje i zviždanje me ne može uplašiti – rekao je Ljajić.

Povezana vest:  Partizanu i Radu po jedan meč bez publike