stadion_partizana_ceo_derbi

Partizan: Stabilnost i funkcionisanje kluba nisu ugroženi

 

Fudbalski klub Partizan potvrdio je danas da ima finansijskih problema, ali da stabilnost i funkcionisanje u narednom periodu nisu ugroženi. U saopštenju koje je odgovor na pisanje pojedinih dnevnih listova da su svi računi crno-belih blokirani već najmanje dve nedelje između ostalog se kaže.

-FK Partizan je naporima svog rukovodstva obezbedio sredstva za mirno funkcionisanje kluba u narednim mesecima, kao i za neophodna pojačanja u predstojećem prelaznom roku – navode crno-beli.

Povezana vest:  Venger: Sanjam da dovedem Nejmara

Ipak, priznaju da je izostanak plasmana u grupnu fazu evropskih kupova prošlog leta, a nakon rekordnog ulaganja od tri miliona evra u prelaznom roku, ne samo naneo nenadoknadivu materijalnu štetu, već i ugrozio likvidnost poslovanja.

-U zimskom prelaznom roku klub je odbio nekoliko ponuda za transfer igrača u želji da se ekipa ne oslabi i da se ostvare takmičarski ciljevi. Bio je to rizičan potez koji je dao svoj sportski rezultat, a velikim naporima rukovodstva sve obaveze su izmirivane na vreme ili sa minimalnim zakačnjenjem – poručuju iz Partizana.

Povezana vest:  Nikolić: Pali smo mentalno, trebalo je više da se borimo