OLYMPIACOS-CRVENA_ZVEZDA_15

Ožegović: Strpljivo čekam svoju šansu u prvom timu

 

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Ožegović rekao je posle večerašnjeg poraza od Olimpijakosa sa 2:1 u prijateljskom meču da je presrećan zbog postignutog gola i da će nastaviti da strpljivo čeka šansu u prvom timu.

-Presrećan sam zbog gola koji sam postigao u ovom sjajnom ambijentu, pred punim stadionom. Nisam mnogo igrao za seniorsku ekipu, tako da sam bio izuzetno motivisan i željan igre. Igrati na ovakvom stadionu pred ovim navijačima se ne dešava svaki dan i ne mogu rečima da opišem svoje uzbuđenje povodom toga – preneo je Ožegovićeve reči posle meča u Atini.

Povezana vest:  Pantelić: Nastup na Mundijalu je vrhunac karijere

-Planiram da i dalje nastavim dobro da radim, da treniram maksimalno I da strpljivo čekam svoju šansu da zaigram u prvom timu – dodao je on.

Krilni igrač Crvene zvezde Marko Vešović kazao je da meč protiv Olimpijakosa nije bio samo revijalan i da nije bilo moguće da neki od igrača srpskog tima ne pruži svoj maksimum.

Povezana vest:  Raosavljević: Teško je trpeti ovaj zulum

-Utakmica sa Olimpijakosom nikako nije mogla biti samo revijalnog karaktera. Kada igrate na ovakvom stadionu, pred ovakvim navijačima, nemoguće je da ne pružite svoj maksimum. Možda je neko odigrao manje, a neko više dobro, ali su svi položili kada su borbenost I zalaganje u pitanju – kazao je Vešović.

On je istakao da želi da sledeće sezone i Olimpijakos i Crvena zvezda osvoje titule u svojim prvenstvima.

Povezana vest:  Hanover sve bliži Ligi šampiona, Kuzmanović za pobedu

-Tim iz Pireja je pokazao zašto je toliko dominantan u Grčkoj i da ne slave slučajno 39. titulu po redu. Želim im svu sreću i da sledeće sezone zajedno proslavimo titule – istakao je Vešović.