inzaghi

Inzagi i Gatuzo saopštili da odlaze iz Milana

 

Fudbaleri Milana Filipo Inzagi I Đenaro Gatuzo saopštili su danas da će na kraju sezone napustiti taj klub, preneli su italijanski mediji.

-Sutra ćemo održati konferenciju za medije u sportskom centru Milana. To će biti oproštaj, a videćemo šta će se desiti dalje – kazao je Gatuzo.

Povezana vest:  Kristijano Ronaldo: Nikakve me lične nagrade ne zanimaju

On je naveo da je došlo vreme da njegovo mesto zauzmu mlađi igrači.

-Dugo sam razmišljao i shvatio da u Milanu više nema mesta za mene. Vreme je da napravim prostor nekim mlađim igračima – kazao je 34-godišnji igrač sredine terena.

Gatuzeo je dodao da trenutno nema ponudu od drugog kluba. Filipo Inzagi je poruku da odlazi iz Milana saopštio u pismu koje je objavljeno na klupskom sajtu.

Povezana vest:  Navijači u Parizu ismevali Francusku i bodrili protivnika

-Prva i najvažnija stvar koju želim da uvek znate je da sam igrao I pobeđivao za nas. Igrati i pobeđivati bez emocija ne znači ništa, ali vi i ja smo sve radili zajedno – naveo je 38-godišnji Inzagi u obraćanju navijačima Milana.

Inzagi je u Milanu igrao od 2001. godine, a Gatuzo od 1999. Pre njih, odlazak iz Milana ovog leta najavio je još jedan bivši reprezentativac Italije – 36-godišnji Alesandro Nesta. On će karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Povezana vest:  Imobile zadovoljan svojim učinkom