marko_simic_jagodina

Šimić: Nije tragedija ako Jagodina ne izađe u Evropu

 

Golman Jagodine Marko Šimić ocenio je da neće biti tragedija ako taj fudbalski klub u poslednjem kolu Super lige Srbije ne izbori plasman na međunarodnu scenu.

-Katastrofalno smo krenuli sezonu, međutim, dobrim igrama došli smo do visokog plasmana na tabeli. Neće biti tragedija ako ne izađemo u Evropu… U svakom slučaju smo zadovoljni – kazao je Šimić novinarima u beogradskom hotelu „Hajat“.

Povezana vest:  Najmanje 100.000 ljudi u centru Amsterdama gledaće finale

On je danas u izboru fudbalskih trenera iz Super lige proglašen za najboljeg golmana u prvenstvu Srbije.

-To priznanje je velika stvar za mene, ali i za klub, saigrače I trenere. Nije to samo moj uspeh, već zasluge pripadaju i njima – istakao je golman Jagodine.

Šimić je rekao je da bi voleo da brani za reprezentaciju Srbije i da će se rado odazvati ako dobije poziv u nacionalni tim.

Povezana vest:  Prekinuta utakmica Slovan Bratislava - Sparta Prag

-Voleo bih da branim za Srbiju. Trudiću se maksimalno, a ako dobijem poziv rado ću se odazvati – kazao je 26-godišnji čuvar mreže.

On je dodao da „postoji šansa“ da na kraju sezone promeni klub. Jagodina se kolo pre kraja sezone nalazi na četvrtoj poziciji Super lige sa 48 bodova, koliko ima i Sloboda. Treća je Vojvodina sa bodom više, a šesti Radnički 1923 sa 47.

Povezana vest:  Nastasić pauzira mesec dana