robina_van_persi_arsenal

Siti stao u red za Van Persija

 

Novi šampion Engleske Mančester Siti planira da u predstojećem prelaznom roku dovede zvanično najboljeg fudbalera i najboljeg strelca Premijer lige Robina van Persija, prenose danas mediji na Ostrvu. Siti je spreman da kapitenu Arsenala ponudi trogodišnji ugovor, vredan 130.000 funti nedeljno, što je za 60.000 više nego što trenutno zarađuje u Londonu.

Povezana vest:  Real Madrid lako pobedio Real Sosijedad

Napadač „tobdžija“ bi za prelazak u Mančester dobio i bonus od pet miliona funti. Ipak, engleski mediji tvrde da će Van Persi prvo razgovarati sa menadžerom Arsenala Arsenom Vengerom i izvršnim direktorom kluba Ivanom Gazidisom. Holanđanin navodno želi da ostane u Londonu i nedavno je pohvalio duh Arsenala, koji je u finišu sezone uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Kovač ljut na sudiju, ponosan na svoje igrače

-Definitnvno ćemo ponovo igrati u LŠ i to je bio glavni cilj ove sezone. Nije bilo lako, morali smo naporno da radimo i namučimo se kako bismo izašli iz nekoliko neprijatnih situacija – rekao je Van Persi.

Izabranici Arsena Vengera imali su loš start sezone, a u toku godine pretrpeli su nekoliko teških poraza, 8:2 od Mančester Junajteda i 4:0 od Milana u Ligi šampiona.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Skolari se dvoumi oko taktike za Kolumbiju