RobertoDiMatteo

Di Mateo: Duža klupa i rezerve rešavaju finale LŠ

 

Menadžer fudbalera Čelsija Roberto di Mateo rekao je danas da bi rezervni igrači i „dužina klupe“ mogli da odigraju ključnu ulogu u finalu Lige šampiona sa Bajernom. Italijan sledeće subote neće moći da računa na suspendovanu četvorku DŽon Teri, Branislav Ivanović, Ramireš i Raul Meireleš, a od povrede još se oporavlja brazilski štoper David Luiz.

Povezana vest:  Spartak za dan završio transfere trojice svojih igrača

-U najgorem slučaju, moraću da pošaljem na teren neke igrače koji su obično rezerve. Već sam isprobavao neke kombinacije na treningu. Videćemo šta će biti na kraju – kazao je Di Mateo novinarima u Čelsijevom treningu centru u Kobamu nadomak Londona.

Engleski mediji navode da će u napadu Čelsija najverovatnije početi Didije Drogba, a da će na desnom krilu biti Fernando Tores. Meč u Minhenu mogao bi da bude oproštaj Drogbe od dresa Čelsija, pošto će na leto verovatno promeniti klub.

Povezana vest:  Rikardo ponovo trener Vaska de Game?

-Kad se završi sezona sešćemo i razgovarati sa Drogbom. On je fizički spreman, veliki je profesionalac i kada tako živite, možete još dugo da igrate – kazao je Di Mateo.

Italijanski stručnjak nije želeo ni da priča o svojoj budućnosti u klubu sa Stamford Bridža.

-Prvo o čemu ću da razmišljam posle subote je kako da odem na odmor. Sada ne razmišljam o ostanku na klupi Čelsija – rekao je on.

Povezana vest:  PRED 139. DERBI, Dejan Milovanović: Hladna glava a ne vrelo srce