radamel-falcao-garcia

Falkao: Ne razmišljam o odlasku iz Atletika
 
Kolumbijski napadač Radamel Falkao, najbolji igrač madridskog Atletika u sezoni koja je upravo završila, tvrdi da uopšte ne razmišlja o promeni sredine ovog leta.
Falkao (26) je prošlog leta stigao na Visente Kalderon, a prva mu je sezona bila i više nego dobra. Najsvetliji trenutak Kolumbijac je doživeo u finalu Lige Evrope kada je s dva pogotka presudio Atletik Bilbau (3-0). Sveukupno je ove sezone postigao 24 pogotka u Primeri (španska prva liga) i 12 u Ligi Evrope čime je odbranio naslov najboljeg strelca od prošle sezone kada je s Portom uzeo naslov.
Atletikov predsjednik Enrike Cerezo ovih je dana priznao kako će klub saslušati ponude za Falkaa. Kolumbijac tvrdi da je spreman odraditi ugovor s klubom do kraja, odnosno do leta 2016. godine.
-Znam da imam još četiri godine ugovora s klubom. Isto tako znam da postoje klubovi koji se interesuju za mene, ali se ja nastojim distancirati od takvih priča. Ne razmišljam o promeni kluba. Postoje odluke koje mora doneti klub, a ne ja – izjavio je Falkao.

 

Povezana vest:  Tuča u Parizu, uhapšeno 11 osoba