robert_prosinecki_cz_banat

Prosinečki:Vojvodina i Zvezda odigrali su odličnu utakmicu

 

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki nije bio razočaran posle današnjeg prvenstvenog poraza od Vojvodine u Novom Sadu (2:1), ocenivši da su dva tima odigrala odličnu utakmicu.

-Zvezda je 70 minuta dominirala, ali je Vojvodina ipak stigla do pobede koja joj znači izlazak u Evropu. Bila je to izvanredna utakmica, a domaćinu čestitke za istrajnost, zasluženo su došli do uspeha – izjavio je Prosinečki, dodajući da su njegovi igrači uglavnom ispunili očekivanja.

Povezana vest:  Roma ubedljiva u Milanu, dva gola Totija

-Sada nam preostaje da se okrenemo pripremama za narednu sezonu – poručio je trener crveno-belih.

Zamoljen od novinara da prokomentariše jednodnevni štrajk igrača zbog neisplaćenih dugovanja, Prosinečki je rekao da to ostavlja za ponedeljak u 10.30 sati, kada je zakazana prozivka.

-Tada ćemo videti ko ostaje u klubu, ko eventualno odlazi, i sve ostalo – precizirao je šef stručnog štaba Beograđana.

Prosinečki je ranije najavio da će u Novom Sadu možda pružiti šansu pojedincima koji su manje igrali tokom sezone, ali je na teren stadiona „Karađorđe“ istrčala prva postava.

Povezana vest:  Venger: Meč sa Čelsijem neće odlučiti prvaka

-Crvena zvezda je došla u Novi Sad da se pokaže u najboljem svetlu. Smatram da je to i učinila, ali je na kraju ipak poražena – rekao je Prosinečki.

Trener Novosađana Zlatomir Zagorčić složio se sa ocenom da je Zvezda bila bolja većim delom utakmice, međutim, naglasio je da to ne umenjuje zaslužen uspeh domaćina.

Povezana vest:  Infantino će se ponovo kandidovati za predsednika Fife

-Po meni, odnos u igri je bio 60:40, ali je tih 40 posto u našu korist na kraju prevagnulo i donelo nam veliku pobedu. Takođe se slažem da je igra naše ekipe postala znatno ubojitija ulaskom Vuka Mitoševića – rekao je Zagorčić, koji nije želeo da komentariše mogućnost ostanka na klupi Vojvodine.

-Ja bih to voleo, ali to pitanje treba postaviti ljudima koji vode klub – kratko je odgovorio Zagorčić.