grant_142_derbi (3)

Grant: Hvala svima u Srbiji na gostoprimstvu

 

Odlazeći trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je danas da ima dosta simbolike što je Lamin Dijara odlučio utakmicu sa Matalcem i zahvalio se svima što će mu boravak u Srbiji ostati u lepom sećanju.

-Danas sam imao veoma emotivan sastanak sa igračima, a juče sa ljudima iz uprave i predsednikom Draganom Ðurićem. Drago mi je što sam bio ovde sa ovim divnim ljudima. Hvala svima u Srbiji na gostoprimstvu i verujem da će Partizan i u budućnosti biti dobar – rekao je Grant nakon pobede crno-belih od 1:0 u poslednjem meču Superlige.

Povezana vest:  Škrtel se oporavio od povrede i želi na SP

Grant je od igrača dobio na poklon dres sa njihovim potpisima.

-Uvek je dobro kada se pobedi, mi smo danas sami sebi otežali posao sa crvenim kartonom, ali smo pokazali veliku borbenost i timski duh. Ima simbolike što je Dijara postigao gol i odlučio meč. Na početku prolećnog dela sezone on je bio četvrta opcija u napadu, ali je zbog povreda ostalih napadača uskočio u tim i bio najbolji kad je bilo najpotrebnije. To je pokazatelj da smo umeli da se nosimo sa svim problemima – istakao je Grant.

Povezana vest:  Roben: Čeznem za trofejima

On je dodao da su klub i igrači naprdovali u odnosu na predhodni period i da još ne zne gde će nastaviti trenersku karijeru.

-Imam nekoliko opcija u igri, ali niko ne zna šta donosi budućnost – zaključio je Grant.

Trener Metalca Vladica Petrović čestitao je Partizanu na osvajanju pete uzastopne titule i rekao da je njegov tim propustio priliku da napravi iznenađenje u Humskoj.

Povezana vest:  Atletiko Madrid sve bliži tituli šampiona

-Loše smo otvorili utakmcu, dozvolili Partizanu da stvara šanse. Nakon toga nismo iskoristil penal, kasnije i jednu sjajnu priliku i primili gol koji je rešio utakmicu. Nadam se da ćemo već sledeće sezone izboriti povratak u Superligu – rekao je Petrović.