partizan_celendz_kup

Partizan osvojio titulu dva kola pre kraja sezone

 

Rukometaši Partizana su dva kola pre kraja prvenstva osvojili titulu u šampionatu Srbije pošto su danas u Beogradu savladali Vojvodinu sa 33:24 (16:15). Ekipa Partizana je ove sezone osvojila tri trofeja – Super kup, Kup Srbije i titulu u šampionatu. Utakmica sa Vojvodinom je odigrana u sportskom centru „Voždovac“ na Banjici pred oko 3.000 navijača.

Povezana vest:  Drugi Međunarodni rukometni kamp “Crvenka”

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Nenad Maksić sa sedam I Bogdan Radivojević i Nemanja Ilić sa po šest golova. U ekipi Vojvodine Miloš Milošević je postiga šest, a Steva Popov četiri gola

Trener Partizana Aleksandar Brković čestitao je svojim igračima titulu, a navijačima se zahvalio što su napravili veličanstvenu atmosferu na Banjici.

-Presrećan sam što smo osvojili tri trofeja i želim da nastavim I sledeće sezone niz titular – rekao je Brković posle meča.

Povezana vest:  Jagodina eliminisana u Kupu kupova

On je dodao da u naredna dva kola očekuje da njegova ekipa pobedi Kolubaru i Crvenu zvezdu i pokaže da je najbolja, jer je ove sezone izgubila bodove samo na utakmici u Nišu. Trener Vojvodine Đorđe Ćirković čestitao je Partizanu na pobedi.

-Mi danas nismo mogli da pariamo Partizanu. Ja ću moći mirno da spavam, jer Vojvodina nije pravila šampionsku ekipu za ovu sezonu – rekao je Ćirković.

Povezana vest:  Ilić i Nenadić najbolji - Vesprem i Berlin za pehar IHF Super Globa