Samsung_football_pic

Samsung proslavlja posvećenost izvrsnim fudbalskim dostignućima
 
Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, oduševljena je što je imala priliku da učestvuje u proslavi plasmana fudbalskih klubova Čelsi i Bajern Minhen u finale Lige šampiona 2012. Ovo je prvi u nizu prestižnih događaja koje će Samsung sa ponosom podržati tokom 2012. godine.
„Kompanija Samsung je veoma ponosna što je bila sponzor fudbalskim klubovima Čelsi i Bajern Minhen. Ovim putem bismo želeli da čestitamo igračima i osoblju oba kluba,  koji su se sportski borili u pravoj kulminaciji jednog fantastičnog turnira“, izjavio je S. P. Kim, predsednik i direktor Samsung Electronics Evropa. „Samsung veruje da sport ima jedinstvenu moć da ujedini ljude bez obzira na njihov uzrast, rasu ili pol. Naš angažman u oblasti sporta nam daje moć da povežemo sve ljude na ovoj planeti, da damo glas našim uverenjima i da širom sveta izgradimo Samsung kao brend sa kojim se ljudi mogu povezati.“
Samsung ima dug i bogat istorijat u pogledu sportskog marketinga. Tokom poslednje dve decenije, Samsung se posvetio velikom broju sportskih disciplina među kojima se nalazi i fudbal. Kompanija Samsung je ponosni sponzor pet fudbalskih klubova i četiri inicijative u sedam zemalja širom Evrope. Među fudbalskim klubovima koje podržavamo nalaze se Čelsi, Bajern Minhen, Real Madrid, Milan i Olimpijakos.
Utakmicom Čelsija i Bajern Minhena, fudbalskih timova koje sponzoriše Samsung, finale UEFA Lige šampiona predstavljalo je početak uzbudljivog sportskog leta širom Evrope koje podržava Samsung. Samsung će na svakom koraku pružati podršku navijačima nizom uzbudljivih prilika da se uključe, bilo kroz blogersku inicijativu, takmičenja ili digitalnu interakciju. Samsung se nada da će sprovesti mnogo kampanja koje će zbližiti navijače i da će tako podržati predstojeće sportsko leto koje će se pamtiti.

 

Povezana vest:  Menez: Igrači su uz Inzagija, moramo da se podignemo