roberto-mancini_man_siti

Manćini: Romane, ne razmišljaj o ostanku Di Matea

 

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini izjavio je danas da ne može da veruje da vlasnik Čelsija Roman Abramovič još razmišlja da li da zadrži Roberta di Matea.

-Pročitao sam da Abramovič još nije odlučio da li Di Mateo ostaje. Za tri meseca je osvojio FA kup i Ligu šampiona. Šta je mogao bolje od toga da uradi. Ništa – rekao je Manćini.

Povezana vest:  Tevez: Savršeno veče

On je dodao da je Di Mateo preuzeo klub u nezgodnom trenutku i da je sve probleme rešio na inteligentan način.  Manćini je istakao da ima četiri dobra napadača i da u prelaznom roku neće dovoditi Zlatana Ibrahimovića ili Gastona Ramireza, kao što se spekuliše u medijima.

-Ibrahimović je šampion, ali ja imam četiri snažna napadača. Nije tačno to što se priča. Ramirez je dobar, mlad fudbaler velikog potencijala, ali u napadu smo sasvim dobri – rekao je Manćini.

Povezana vest:  Mirković: Nepoštenje ne stanuje u Humskoj

On je dodao da mu, kao i svakom emigrantu, nedostaje Italija, ali da posle odlaska iz Intera nije dobijao ponude klubova iz Serije A.

-Srećan sam na Ostrvu. Prekinuli smo vladavinu Mančester Junajteda i napravili istoriju. Za kratko vreme, samo dve godine, napravili smo dobar posao i osvojili Premijer ligu – zaključio je Manćini.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati i tabela prvog kola Super lige Srbije