tumbakovic_i_scepovic

Stefan Šćepović: Pomoći ću Partizanu da osvoji šestu titulu

 

Novi napadač fudblskog kluba Partizan Stefan Šćepović rekao je danas kako se nada da će pomoći crno-belima da osvoje šestu uzastopnu šampionsku titulu i da je srećan što je dobio priliku da ponovo igra sa mlađim bratom Markom.

-Zadovoljstvo je što sam se vratio u klub za koji navijam od malih nogu. Vrerujem da ću opravdati poverenje ljudi koji su me doveli. Srećan sam, iako sam se među crno-bele vratio “okolnim“ putem i nadam se da ću pomoći ekipi da dođe do šampionske titule – rekao je Šćepović novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  Portsmut zatražio vanrednu prodaju igrača

Šćepović je potpisao ugovor na dve godine, a zanimljivo je da će u istom danu kada se obavezao crno-belima, staviti potpis i kod matičar, jer se danas ženi.

-Drago mi je da ću igrati u istoj ekipi sa bratom, verujem da ovaj Partizan može dosta da uradi. U timu ima mnogo mladih igrača, ali su svi veoma talentovani i verujem da će pokazati šta znaju – naveo je Šćepović.

Povezana vest:  Verati: Vratiću se u Italiju ako napustim PSŽ

Prošlog leta Šćepović je bio na meti Partizanovog večitog rivala Crvene zvezde.

-U tom periodu je bilo više ponuda iz različitih zemalja, spominjala se opcija da odem na drugu stranu Topčiderskog brda, ali sada sam potpisao za klub koji volim i ono što je bilo treba da ostane iza nas – dodao je Šćepović.

Sportski direktor Partzana Ljubiša Tumbaković rekao je da mu je drago jer su Šćepovići nastavili tradiciju igranja u Humskoj.

Povezana vest:  Modrić van terena dve sedmice

-Veliko mi je zadovoljstvo što je u klub dosao sin mog bivšeg igrača i što se nastavlja tradicija porodice Šćepović u Partizanu. Ponikao je u našoj školi, ali ga je put odveo u Evropu. Došao je u pravi klub, verujem da može da napreduje i pomogne crno-belima – rekao je Tumbaković.

Šćepović je do sada nastupao za OFK Beograd, Mladi Radnik i Sopot, dok je u inostranstvu igrao za Sampdoriju, Briž, Kortijk i Hapoel, gde je prošle sezone odigrao 31 utakmicu i postigao 13 golova.