Aleksandar_Kolarov_Manchester_City

Ivanović i Kolarov za Špance, Ignjovski za Nemce
 
Reprezentativci Srbije u fudbalu Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov istakli su selekciju Španije kao favorita za titulu na predstojećem Evropskom prvenstvu, dok je Aleksandar Ignjovski rekao da bi do trofeja mogla Nemačka.
Odbrambeni igrač Mančester sitija, uz Španiju je izdvojio još Nemačku i Holandiju.
-Na Evropskom prvenstvu ima dosta kvalitetnih ekipa. Gledajući igre I kvalitet, po meni je Španija favorit. Tu su, naravno i Nemci, koji će sigurno igrati u polufinalu, a ne treba zaboraviti Holanđane – rekao je Kolarov novinarima na stadionu OFK Beograda prilikom dodele priznanja od svog bivšeg kluba za uspehe u prošloj sezoni.
Ivanović je kazao da se za Španiju opredelio sa „navijačke strane“.
-Oni (Španija) imaju veliko iskustvo. Mislim da nas, svakako, čeka uzbudljiv šampionat – dodao je defanzivac Čelsija.
Ignjovski koji nastupa za Verder iz Bremena, a igrao je i za Minhen 1860, opredelio se za reprezentaciju zemlje iz koje dolaze ti klubovi.
On je kratko rekao da će navijati za Nemačku.
Trojica bivših fudbalera OFK Beograda danas su posetili stadion kluba u kojem su počeli profesionalne karijere, kako bi primili plakete za uspehe ostvarene u prošloj sezoni.
Ivanović je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona, Kolarov je sa Mančester sitijem postao prvak Engleske, a Ignjovski je debitovao za A reprezentaciju Srbije.

 

Povezana vest:  Karpi bolji od Udinezea za treću pobedu u sezoni