Marilyn_Manson_Promo_universalmusic_(10)

IQ MUSIC 2012

Merilin Menson i Laibach u Beogradskoj areni predstavljaju nove pesme

Ulazi Beogradske arene u subotu, 9. juna za IQ MUSIC festival koji koji po prvi put organizuju Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža, uz podršku Jelen Live-a, biće otvoreni od 17.30h.

Prvi na scenu izlazi novosadski bend DreDDup od 18h. Ranije objavljena satnica biće najverovatnije izmenjena jer postoji šansa da Menson nastupi pre zbog njegovih daljih obaveza na turneji.

Evo kako će otprilike izgledati set lista Mensonovog nastupa:

UVOD:

Suspiria

(Goblin song)

Povezana vest:  Mari Mari sa prijateljima održala novogodišnji dečji koncert

1.            Hey, Cruel World…

2.            Disposable Teens

3.            The Love Song

4.            No Reflection

5.            mOBSCENE

6.            The Dope Show

7.            (with „Coma Black“ intro)

8.            Slo-Mo-Tion

9.            Rock Is Dead

10.          Personal Jesus

11.          (Depeche Mode cover)

12.          Pistol Whipped

13.          Tourniquet

14.          Irresponsible Hate Anthem

15.          Sweet Dreams (Are Made of This)

16.          (Eurythmics cover)

BIS 1:

17.          Antichrist Superstar

BIS 2:

18.          The Beautiful People

Menson i njegov bend, u Beograd dolaze iz Austrije u kojoj imaju nastup veče pre, svojim autobusima. Ovaj ekscentrični umetnik za sebe na raspolaganju ima jedan bus dok su u ostala dva smešteni članovi benda i produkcioni tim.

Povezana vest:  Muzika Ognjena Popovića u srcu

Pored Mensona, na sceni Beogradske arene po prvi put će nastupiti i kultni slovenački bend LAIBACH. Članovi LAIBACH-a publici u Srbiji su poručili da će se na koncertu naći muzika iz filma “Iron Sky” ali i premijerno, nove pesme sa predstojećeg albuma “Reproduction Prohibited” koji će uskoro biti objavljen kao i sa albuma “Laibach-Revised” čiji je početak prodaje zakazan za jesen. Naravno, Laibach će svirati i kako samo kažu “istorijski materijal iz njihove prošlosti”.

Povezana vest:  Vrooom - Novi scenski nastup premijerno na Trenchtownu

Podsećamo vas da će Merilin Menson i LAIBACH po prvi put nastupiti u Beogradskoj areni u okviru novog muzičkog festival IQ Music, u subotu, 9. Juna. Na festivalu, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža uz podršku Jelen Live-a, nastupiće se i britanski haus trio DIRTY VEGAS, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend upečatljivog stila BLOCK OUT. Takođe, priliku da se nađu na bini pored ovakvih imena, imaće i mladi bend DreDDup  koji je svoje prisustvo izborio putem Facebook konkursa.