rihanna puma

Rijana i u ulozi modnog kreatora

Popularna pevačica Rijana oprobala se i u ulozi modnog kreatora i na reviji u Njujorku tokom Nedelje mode predstavila svoju kolekciju „Fenti Puma“ inspirisanu Japanom, sa kreacijama uličnog stila u gotovo isključivo crno-belim tonovima.
U intervjuu uoči revije, koja je održana u mračnoj atmosferi nalik na šumsku, na sceni okruženoj dimom i ogledalima, pevačica sa Barbadosa rekla je da „uživa u kreiranju i izražavanju luckastih ideja koje joj padnu na pamet“, prenosi AP.
-To je najbolje u svemu – imati mogućnost da se izrazite – istakla je, dodavši da je moda za nju nešto što se prirodno ispoljava.
Kako kaže, uživa u otkrivanju različitih stilova, materijala i krojeva što, objašnjava Rijana, „nije lako, ali nije ni mnogo naporno“.
Ona je godinama često posećivala Nedelje mode na revijama kreatora kao što je Aleksander Vang, te sada kaže da ju je inspirisalo mnogo velikih svetskih dizajnera, mada nijednog ne želi da imenuje „jer ne želi nikoga da imitira“.
Njenoj reviji prisustvovala je mnogobrojna publika u kojoj su bili i američki glumac i domaćin predstojeće dodele Oskara Kris Rok, supermodel Naomi Kempbel, pevači Ni-Jo i Pit Venc, kreator Džeremi Skot i urednica „Voga“ Ana Vintur, navodi američka agencija.

Povezana vest:  DODELJENE MTV VIDEO PLAY AWARDS, „Kažu" benda Dubioza kolektiv najemitovaniji spot na regionlnom MTV kanalu

PHOTO: Puma press