Ulica Grand kafe Roda Mercator

Ulica Grand kafe u Roda i Mercator centrima do početka marta

Od 8. februara pa sve do 8. marta u Roda objektima i Mercator centrima traje mesec Grand kafe, u okviru kog će posetioci moći da se zabave, opuste i uživaju u vrhunskom mirisu i ukusu omiljene kafe.
Grand kafa kutak, koji će biti postavljen u objektima i tržnim centrima, jeste mesto gde sve posetioce čekaju brojne aktivnosti, poput kviza poznavanja kafe, blind testova, gledanja u šolju, a uz sve to i mnogo poklona.
U toku meseca uživanja u kafi, svakog vikenda u Mercator centrima Grand kafa će organizovati dodatne aktivnosti, promocije i predavanja na različite interesantne teme o kojima će se razgovarati uz šoljicu savršene kafe.
Za Dan zaljubljenih, Grand kafa je za sve parove pripremila zanimljivu postavku za fotogrifisanja posle kog ih očekuju lepi pokloni.
Grand kafa uvek želi da bude blizu svojih potrošača i da zadovolji njihove želje i interesovanja. Zato ne propustite priliku, posetite Grand kafa ulicu i kutak u svim Roda i Mercator objektima i sve do 8. marta uživajte u kupovini, specijalnim popustima, i mirisu i ukusu omiljene Grand kafe.

Povezana vest:  Doček Nove godine menja režim saobraćaja u centru grada