dejan radonjic cz tajfun

Radonjić: Igramo bez Jovića, ali verujem da osvajamo bodove

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da u sastavu ekipe za duel protiv Sutjeske u sastavu neće biti Stefana Jovića, ali da se i pored toga nada osvajanju bodova u utakmici 24. kola Jadranske lige.
-Izašli smo iz meča sa Cedevitom sa željom da pokušamo da držimo taj ritam utakmica na nekoliko dana. U poslednje vreme izgleda da se bolje snalazimo u tom ritmu nego u prvom delu sezone ili pre formiranja ovog sastava ekipe. Svesni smo uloge favorita i to rasterećenje može doneti njima dosta toga dobrog, a nama sigurno određene probleme, ali nije nam prvi put da smo u takvoj poziciji. Nadam se da ćemo i pored toga osvojiti nove bodove – rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.
Crvena zvezda će sutra od 17.00 u beogradskoj hali Pionir dočekati Sutjesku iz Nikšića u utakmici 24. kola Jadranske lige.
-Još tri kola su do kraja. Ulazi se u završnicu regularnog dela takmičenja. Sutjeska je u borbi za opstanak. Posle promene trenera uspeli su da pobede Krku i u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd. Motivisani su da u preostala tri kola naprave veliki rezultat – rekao je Radonjić.
Prvi plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović neće biti u sastavu ekipe za duel protiv Sutjeske zbog povrede prepone.
-Igraćemo bez Jovića. Ostali momci su spremni. ;Pregledi su obavljeni pre Cedevite i oni su pokazali šta je i šta bi trebalo da se radi. Sve što je bilo potrebno je urađeno, tako da ga očekujemo ga na Kupu među 12 igrača koji će pokušati da odbrane trofej – rekao je Radonjić.

Povezana vest:  Zvezdina dečija nedelja