bogdan-ljubljana-nikeBogdanović jedinstven u Evropi

TOP 16 faza Evrolige, ali i domaći šampionati ulaze u završnicu, a na košarkaškoj mapi Evrope, broj vrhunskih mečeva, poteza i zanimljivosti, iz nedelje u nedelju se povećava. Borba za što bolju poziciju i ulazak u plej-of nije izostala ni u jadranskoj ABA ligi, a tri kola pre doigravanja, zanimljiv meč viđen je u Ljubljani gde je Olimpija savladala Partizan. Najefikasniji u redovima srpskog šampiona bio je Bogdan Bogdanović, jedan od najtalentovanijih igrača Evrope.
Osim po zapaženom statističkom učinku, publika u Sloveniji će ga upamtiti i po još jednom zanimljivom detalju – najnovijem modelu patika Nike Kobe9, koje je Bogdanović premijerno pokazao na meču sa Olimpijom.
Kuriozitet je način na koji je Bogdanović došao do ovih patika. Naime, posle serije fantastičnih utakmica i rezultata, kompanija Nike rešila je da nagradi svog ambasadora i mladog beka Partizana, poslavši mu direktno najnoviji model patika. Ovaj model, u ovom momentu je dostupan za prodaju, ali samo u Americi, pa je tako Bogdanović jedini igrač u Evropi koji trenutno nosi Nike Kobe9 patike!
Jedan od najboljih igrača TOP16 faze Evrolige i ABA lige na društvenim mrežama je podelio svoje oduševljenje i fotografiju patika, za koje kompanija Nike veruje da će još vise unaprediti njegovu igru.

Povezana vest:  Rezultati 13. kola i tabela Superlige