tumbakovic_druzenje_partizana_rakija

Tumbaković: Partizan ne sme da gomila igrače

 

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ljubiša Tumbaković na promociji Partizanove rakije u restoranu Destilerija rekao je da crno-beli žele da na svim pozicijama dovedu spremne fudbalere, ali ne i da gomilaju igrače. Tumbaković je dodao da će klub pokušati da dovede pojačanja koja trener Vladimir Vermezović i stručni štab požele.

Povezana vest:  Janković u Ðenovi do 2014. godine

-Sve je na Vermezoviću, ono što on stavi na spisak mi ćemo pokušati da dovedemo. Svaki trener želi da na početku priprema ima formiran tim i mi ćemo se truditi da oni koji odu u Sloveniju na pripreme i počnu takmičenje – rekao je Tumbaković.

On je kazao da je dolaskom Stefana Šćepovića klub dobio pojačanje na deficitarnoj poziciji napadača.

Povezana vest:  Alegri: Biće neizvesna trka za Skudeto, i Napoli ima šanse

-Dolaskom Stefana dobili smo profil igrača koji smo tražili, imali smo deficit sa napadačima. Imamo nekoliko opcija i za poziciju štopera, jedna od njih je bugarski reprezentativac Nikolaj Bodurov sa kojim pregovaramo, ali ništa još nije gotovo, kao i Slovenac Marko Šuler koji je jedna od opcija – kazao je Tumbaković.

On je rekao da klub još nema konkretnih ponuda za Partizanove igrače i da su u toku pregovori sa veznim fudbalerom Goranom Lovreom.  Šampiona Srbije u ponedeljak počinje pripreme za novu sezonu. Crno-beli će 14. juna otputovati na Taru, a boravak na slovenačkom Pohorju planiran je za period od 28. juna do 11. jula.

Povezana vest:  Potpredsednik Barselone demantovao dolazak Nejmara