aleksandar jankovic press
Janković: Javor je umeo da iznenadi na Marakani
 
Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da njegovi fudbaleri žele da pobede Javor u 16. kolu Super lige, u prolećnom delu sezone.
-Mi svi sa mnogo nestrpljenja i dugo iščekivanja i to ponovo pred našim navijačima, ulazimo u ovaj drugi deo sezone. Želimo da počnemo na najbolji mogući način – pobedom i da našim igrama I rezultatima povratimo poverenje kod navijača, kako bismo mogli od njih da dobijemo mnogo toga za uzvrat – rekao je Janković novinarima na stadionu Crvene zvezde.
Janković je istakao da poštuje Javor, s obzirom da je ta ekipa umela da odnese bodove sa Zvezdinog stadiona.
-Od Javora očekujemo samo da budu oprezni kao što su to uvek do sada bili. Oni su ostali bez dvojice najboljih igrača i to sada pokušavaju da nadoknade. Mi se koncentrišemo samo na našu igru I svesni smo da ćemo mi u ovom meču diktirati tempo. Poštujemo Javor i dešavalo se u prošlosti da je taj klub u prošlosti umeo da odnese bodove sa Marakane – istakao je Janković.
On je kazao da njegova ekipa u meč sa Javorom ulazi u punoj snazi i snažno motivisana.
-Iza nas je dobar pripremni period i mi u ovu utakmicu ulazimo u punoj snazi i mnogo motivisani. Nemamo prava za krupne reči i samo pobedama u prolećnom delu ćemo dokazati naš kvalitet. Poznato je kako smo završili prvi deo sezone, tako da ne želim mnogo da pričam o tome – kazao je Janković.
Kapiten Zvezde Nenad Milijaš rekao je da je fokus njegove ekipe samo na utakmicu sa Javorom.
-Imali smo težak pripremni period, naš fokus je samo na sledeću utakmicu i idemo na pobedu. Svakako je dobro to što su u ekipi svi zdravi – rekao je Milijaš.
Utakmica između Zvezde i Javora igraće se sutra od 18.30 u Beograd.
Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 20. kola i tabela