artur miani

Barselona dovela 6-godišnjeg brazilskog dečaka Artura Mianija

Artura Mianija, 6-godišnjeg Brazilca, starija sestra je preko internet-strane Barselone prijavila za probu u La Masiju, poznatu omladinsku fudbalsku školu katalonskog kluba, a mališan je impresionirao na treninzima.

U petak je dečakova porodica primila pismo od strane Barselone u kojem obavještavaju Mianijeve roditelje da je njihov 6-godišnji sin oduševio trenere u La Masiji, te da bi se od novembra trebao priključiti radu s vršnjacima na Kamp Nouu.

Povezana vest:  FSS upozorio Zvezdu, Partizan, Vojvodinu i ostale dužnike

-Strašno smo ponosni jer je Artur igrao protiv dečaka koje nikada pre nije video. Nije mu bio problem niti dugačak i naporan let iz Brazila. Presrećan sam jer je talent mog sina prepoznat od strane jednog od najvećih klubova na svetu. Još nam nisu javili iz Barselone hoće li pomoći oko troškova, ali je cela porodica spremna prilagoditi se novonastaloj situaciji. Ipak on ima tek 6 godina i ne može u Španiju otići sam. Pošto ja ne mogu napustiti Brazil u ovom trenutku, u Barselonu će njegova majka – izjavio je otac novog „pojačanja“ Barselone za brazilski list Globoesporte.

Povezana vest:  Zaneti: Mogli smo im dati 10 golova