del_boske1

Del Boske: Nema nepobedivih u fudbalu

 

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske rekao je da danas u fudbalu ne postoje nepobedive ekipe, pa će aktuelnim svetskim i evropskim šampionima biti jako teško da na EP u Ukrajini i Poljskoj osvoje treće veliko takmičenje u nizu.

-Niko nije nepobediv u fudbalu. To važi za sve i mislim da tako razmišljaju i Francuska, Engleska, pa čak i Nemačka. I mi možemo da izgubimo. Gledao sam ponovo meč protiv Hrvatske i mislim da nismo igrali toliko loše – rekao je Del Boske.

Povezana vest:  Dečiji ambasadori i Milan Kalinić od ove nedelje predstavljaju Srbiju na najvećoj svetskoj smotri sportskog prijateljstva u Rusiji

On je dodao da nije preterani optimista, ali da Španija ima šanse na EP. Javnost u Španiji smatra da bi Del Boske trebalo da koristi više igrača, posebno u napadu gde šansu uglavnom dobijaju Sesk Fabregas i Fernando Tores.

-U fudbalu postoji večita debata. Imamo 23 igrača i svi mogu da učestvuju. Ukusi su različiti – rekao je Del Boske.

Povezana vest:  Vukićević novi trener Vojvodine

Španija je osvojila prvo mesto u grupi C i u četvrtfinalu, 23. juna u Donjecku, igraće sa drugoplasiranim timom iz D grupe u kojoj su Francuska, Engleska, Ukrajina i Švedska.