marko_arnautovic_australija

Arnautović izvređao policajca
 
Austrijski fudbalski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović nedavno je, prilikom saobraćajne kontrole u Beču, izvređao policajca.
On je, prema pisanju austrijskih medija, policajcu koji ga je zaustavio i pokušao da kontroliše, rekao „zarađujem toliko da mogu da kupim tvoj život. Ja sam nešto vrednije od tebe“.
Portparol bečke policije Roman Haslinger potvrdio je ovaj nemili događaj oko fudbalera koji je često na stupcima medija zbog svog ponašanja.
Igrač nemačkog Verdera je policajcu rekao par ružnih reči, kazao je Haslinger dodajući da je on zaustavljen zbog saobraćajnog prekršaja, kao i da je podneta prijava zbog agresivnog ponašanja prema službenom licu.
Haslinger nije mogao potvrditi tačne reči koje je koristio Arnautović.
Fudbaler, koji je vozio svoj Porše Kajen, prikazao je prilikom kontrole svoju italijansku vozačku dozvolu, što je naišlo na čuđenje policajca.
Na to je došlo do rasprave Arnautovića i čuvara reda, kojem je kazao „nemaš šta ti meni da kažeš“.
-Ako podneseš prijavu protiv mene videćeš šta će ti se desiti – poručio je dalje.
Arnautović se juče, preko radija „Oe3“ javno izvinio policajcu, rekavši da je bio malo nervozan jer je bio na putu do supruge koja je u drugom stanju i kojoj je bilo loše.
Takođe on je ponudio policajcu, kao znak izvinjenja, karte za sledeću utakmicu reprezentacije.
Fudbalski savez Austrije (OeFB), ali i Verder Bremen veoma su ljuti zbog ponašanja svog fudbalera i zatražili su od njega objašnjenje za ovaj neprimerni događaj.

 

Povezana vest:  Kuzeljević: Ništa nam nije polazilo za rukom