vesli_sjander

Snajder: Navijaću za Italiju u finalu

 

Holandski reprezentativac Vesli Snajder rekao je danas da će u finalu Evropskog prvenstva navijati za selekciju Italije, jer je to zemlja u kojoj trenutno igra i prema kojoj gaji posebne simpatije. Snajder je komentarisao kvalitet i dešavanja na EP u blogu „It“s my Euro“, koji vodi njegov prijatelj i klupski kolega Dejan Stanković.

-Španija danas nije ona ekipa od pre dve godine. Biće to veoma interesantno finale. Trenutno, Španci i Italijani su na istom nivou spremnosti i mogućnosti. Iskreno, navijaću za Italiju. To je zemlja u kojoj trenutno igram i zato gajim posebne simpatije. Imaju odličan tim i nadam se da će se Italijani vratiti kući sa titulom prvaka Evrope – napisao je Snajder.

Povezana vest:  Golman Togoa: Poginuli i pomoćni trener i portparol

Fudbaler Intera posebno je iznenađen igrom Azura.

-Naučili smo da se brane i čekaju na šanse iz kontranapada.

Ovom prilikom su pokazali jedno sasvim drugo lice. Igrali su drugačije, napadački, prikazali su veoma lep fudbal. Sasvim zasluženo su obezbedili mesto u finalu“, poručio je Snajder. Holanđanin nije mogao da sakrije razočarenje kada je u pitanju učinak njegove reprezentacije na EP u Ukrajini i Poljskoj.

Povezana vest:  Gošić optimista uoči utakmice u Lučanima

-Mogu da kažem da je reč o jednom od najkvalitetnijih takmičenja održanih u poslednje vreme. Šteta za sve nas, a posebno navijače Holandije, kojima smo uskratili pravo na radost, sreću i zadovoljstvo. Ne preostaje nam ništa drugo nego da se okrenemo predstojećim obavezama i spremni dočekamo kvalifikacije za naredno Svetsko prvenstvo, a onda i samo takmičenje u Brazilu 2014. godine – zaključio je Snajder.

Povezana vest:  Saopštenje FK Partizan