bekam_adidas_2011

Gigs: Žao mi je što Bekam ne igra na Olimpijskim igrama

 

Najtrofejniji fudbaler u istoriji Premijer lige Rajan Gigs izjavio je danas da mu je žao što njegov dugogodišnji saigrač iz Mančester Junajteda i veliki prijatelj Dejvid Bekam neće biti u sastavu Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu. Selektor olimpijskog tima Stjuart Pirs odlučio je da kao igrače starije od 23 godine u tim uvrsti Velšanine Gigsa i Krega Belamija, kao i Engleza Miku Ričardsa.

Povezana vest:  Hedl: Ne verujem da će Boateng više igrati za Ganu

-Veoma sam razočaran što moj prijatelj Dejvid neće biti sa nama u selekciji Velike Britanije. Selektorov posao je da odabere igrače koji će nam doneti zlato i on je mislio drugačije. Nažalost, Bekamu očigledno nije bilo suđeno – rekao je Gigs.

Iskusni 38. godišnji Velšanin, koji nikada u karijeri nije učestvovao na nekom velikom reprezentativnom takmičenju dodao je da se raduje novom iskustvu.

Povezana vest:  Ferero: Mihajlović je ugradio pobednički mentalitet

-Dolazak u London i atmosfera Olimpijskih igara je nešto čemu se veoma radujem. Nadam se da ćemo kao tim pružiti maksimum – poručio je Gigs.

Velika Britanija će igrati u A grupi, zajedno sa selekcijama Urugvaja, Senegala i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta.