srbija_pozdrav

Rukometaši Srbije posetili Kosovo i Metohiju
 
Rukometni reprezentativci Srbije i stručni štab nacionalnog tima posetili su danas manastir Banjsku na severu Kosova i Metohije, a potom i severni deo Kosovske Mitrovice.
Rukometaše Srbije, aktuelne vicešampione Evrope dočekali su iguman manastira Danilo, predsednik opštine Zvečan Dragiša Milović i generalni sekretar Rukometnog saveza Kosova i Metohije Siniša Lazić.
Reprezentativce su u centru severnog dela Kosovske Mitrovice okupili mnogobrojni građani, koji su im zaželeli sve najbolje na Olimpijskim igrama u Londonu.
-Kada smo u januaru igrali na šampionatu Evropu u svim dvoranama skandiralo se „Kosovo je Srbija“ i tako će da bude svaki put kada izađemo na teren – poručio je kapiten rukometaša Momir Ilić.
Rukometaši Srbije potpom su prošetali do mosta na Ibru, a zatim su se u lokalnim kafićima družili sa građanima Kosovske Mitrovice.
Rukometaši Srbije pripremaju se na Kopaoniku za predstojeće Olimpijske igre u Londonu, gde će nastupiti u grupi B sa Španijom, Hrvatskom, Mađarskom, Danskom i Južnom Korejom.
Olimpijske igre u Londonu održavaju se od 27. jula do 12. avgusta.

 

Povezana vest:  SP KADETI 2011, Srbija bolja od Katara