Javor-Crvena Zvezda_17_kolo_1

Dodić: Opstanak Javora ne bi trebao da bude problem

 

Trener Javora Mladen Dodić rekao je na početku priprema tog fudbalskog kluba za predstojeću sezonu da opstanak njegovog kluba u Super ligi ne bi trebao da bude problem i da se nada da će uraditi i više od toga.

-Siguran sam da je ovo klub koji ima rešenje za svaku vrstu problema, tako da opstanak u ligi ne bi trebao da bude problem. Naprotiv, nadam se da ćemo uspeti i više od toga. Siguran sam u dobar rezultat i nadam se da će naredna sezona biti uspešna bar kao prethodna – rekao je Dodić.

Povezana vest:  Vahid Halilhodžić novi selektor Alžira

Nekadašnji trener Napretka, Novog Pazara, Dinama iz Vranja i Jagodine je Javor preuzeo pre nekoliko nedelja, a istakao je da će njegova ekipa kompletne pripreme obaviti u Ivanjici.

-Sve vreme priprema ćemo ostati u Ivanjici jer imamo sjajne uslove za rad. U planu je osam kontrolnih utakmica na kojima će svi kandidati za prvi tim dobiti šansu da se dokažu i izbore mesto u postavi. Javor je poznat po afirmaciji mladih igrača i trenera – kazao je on.

Povezana vest:  Golman Đorđe Nikolić potpisao ugovor sa Jagodinom

Klub iz Ivanjice su ovog leta napustil trojica igrača. Nikola Vujadinović otišao je u austrijski Šturm, Obiora Odita u kazahstanski Taras i Rade Veljović koji nije produžio ugovor. Javor novu sezonu u Super ligi počinje 12. avgusta kada dočekuje vicešampiona Srbije Crvenu zvezdu.