FUDBALSKA-LOPTAMurinjo: neću slaviti ukoliko pobedimo

 

Šef stručnog štaba italijanskog Intera, Portugalac Žoze Murinjo izjavio je da neće slaviti ukoliko njegov tim večeras, u revanš meču osmine finala Lige šampiona, pobedi Čelsi, klub koji je trenirao od 2004. do 2007. godine.

-Neću slaviti ukoliko pobedimo, pošto sam u Londonu proveo tri lepe godine. Isti ljudi rade u klubu, gotovo su isti i igrači, kao i navijači. Međutim, to mi ne umanjuje želju da obezbedimo plasman u četvrtfinale Lige šampiona – izjavio je Murinjo.

Povezana vest:  Đukić: Nemam šta da zamerim ekipi

On je podsetio da je londonski klub predvodio do čak šest trofeja, kao i da je Čelsi nakon njegovog odlaska iz kluba osvojio samo jedan FA kup.

-Kada pogledam veliku englesku četvorku, svi menadžeri su tu osim mene – Ser Aleks, Benites i Venger. Učinio sam mnogo za Čelsi, ali sam se razišao sa Upravom. Ja sam nastavio da osvajam trofeje, a Čelsi je osvojio samo jedan FA kup. Naš odnos je i dalje dobar, nema žaljenja za prošlim vremenima, nemamo nikakve probleme, imamo samo poštovanje – zaključio je Murinjo.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Grupa A: Olimpijakos pobedio Atletiko Madrid u Atini

Meč između Čelsija i Intera igra se večeras od 20,45 časova na „Stamford Bridžu“, a tim iz Milana brani prednost od 2:1 iz prvog meča.