nebojsa vignjevic trener hajduk 1

Vignjević: Najvažnije da smo prošli

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je danas da je najvažnije da je njegov tim prošao u finale fudbalskog Kupa Srbije, dok je njegov kolega iz OFK Beograda Zoran Milinković kazao da je njegovom timu malo trebalo.
-Najvažnije je da smo prošli u finale. Znali smo da su opasniji u Beogradu nego u Novom Sadu, računajući i onu utakmicu kad su nas pobedili u prvenstvu. Nekada smo im i previše prepuštali inicijativu, ali znali smo da možemo da postignemo gol i to smo i učinili – rekao je Vignjević novinarima u Beogradu.
OFK i Vojvodina odigrali su danas 1:1, što je bilo dovoljno za prolaz Novosađanima, koji su u prvom meču slavili sa 1:0. Trener „romantičara“ Zoran Milinković rekao je da je njegovom timu malo falilo da dođe do željenog rezultata. 
-Žao mi je što u ovom sjajnom ambijentu nismo došli do rezultata. Meč je bio kvalitetan i u par trenutaka se činilo da imamo sve. Malo nam je nedostajalo da ne primimo gol, ali je jedna nesmotrena reakcija dovela do korenera, koji nas je skupo koštao – rekao je Milinković.
-Malo nam je nedostajalo, kao što to malo može da nedostaje u životu. Sada smo videli da to malo može da bude mnogo – dodao je on.

Povezana vest:  Spartak pobedio OFK u Beogradu