ljubisa_stamenkovic_sloboda_trener

Stamenković: Sloboda će se boriti za mesto u vrhu

 

Trener fudbalera užičke Slobode Ljubiša Stamenković rekao je danas da je cilj njegove ekipe u novoj sezoni osvajanje nekog od mesta u vrhu tabele. Ekipa Slobode već 10 dana trenira u Sevojnu, a igra kontrolne mečeve sa timovima koji se pripremaju na Zlatiboru.

-Radi se žestoko. Od ponedeljka ekipi će se priključiti Krstić i Vasilić koji su odsutni zbog povreda. I u novoj sezoni ambicije su nam plasman u vrh tabele i igranje dobrog fudbala, koji će na stadion u Užicu dovesti po 5.000 gledalaca na svaki meč – rekao je Stamenković.

Povezana vest:  Mančester siti u polufinalu FA kupa

U odnosu na prethodnu sezonu tim Slobode nije puno izmenjen. Klub su napustili Božović, Bosman i Vranjković. Nova pojačanja u redovima Užičana su Ranković, Stajić i Lovrić. Prema rečima šefa stručnog štaba Stamenkovića, Sloboda očekuje još četiri do pet novih igrača.

Sa njima, kako je naveo Stamenković, takmičarski tim imaće 19 igrača, a njima će se priključiti i nekoliko fudbalera iz omladinske škole.Do kraja pripremnog perioda Sloboda će odigrati još pet kontrolnih utakmica, a na startu Superlige 11. avgusta Užicani dočekuju subotički Spartak.

Povezana vest:  Stanković: Želimo da nastavimo kako smo počeli