Liverpool celebrate goal by Maxi Rodriguez

Liverpul i Totenhem odigrali bez golova u Baltimoru

 

Fudbaleri Liverpula i Totenhema odigrali su večeras bez golova u prijateljskoj utakmici u Baltimoru, koja je igrana u okviru priprema dva engleska tima za predstojeću sezonu.  Oba tima imala su svoje prilike, ali je do kraja ostalo bez golova. Totenhem, koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu u Premijer ligi, bolje je počeo utakmicu sa pet šuteva ka golu Liverpula, od kojih je, međutim, samo jedan bio u okvir gola.

Povezana vest:  Katar otpustio Rajevca, Lazaroni novi selektor

Totenhem je dominirao i u posedu lopte u prvom poluvremenu, a najbolju šansu za Sparse u prvom poluvremenu imao je Aran Lenon (Aaron Lennon), ali je njegov šut golman Bred Džons (Brad Jones) uspeo da odbrani.

U drugom poluvremenu oba tima napravila su veliki broj izmena, a novi trener Liverpula Brandan Rodžers (Rodgers) u 61. minutu uveo je kapitena Stivena Džerarda (Steven Gerrard) koji do sad nije igrao na priprema zbog toga što se posle Evropskog prvenstva i odmora kasnije priključio ekipi.

Povezana vest:  Uhapšen i izvršni predsednik HNS Damir Vrbanović

Njegov ulazak, međutim, ništa bitno nije promenio u igri, tako da je do kraja ostalo bez mnogo šansi za oba tima.

Ovom utakmicom Liverpul je završio svoju američku turneju tokom koje nije zabeležio nijednu pobedu. Crveni su prethodno igrali nerešeno 1:1 sa Torontom, a izgubili su sa 1:2 od Rome. Sledeće sedmice očekuje ih kvalifikacioni meč protiv beloruske ekipe Gomel.

Povezana vest:  Predsednik Lacija negira, a trener potvrdio odlazak Kolarova