Simo-Krunic_jagodina_trener

Krunić zadovoljan pobedom, Đorđević očekivao više

 

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić ocenio je da su njegovi igrači do današnje pobede protiv Smedereva od 3:0 došli teže nego što to pokazuje rezultat, dok je strateg gostujuće ekipe Dragan Đorđević kazao da njegova ekipa nije izdržala pritisak.

-Za neke koji ne znaju, ispalo je da se lagano došlo do rezultata, međutim, za vreme utakmice bilo je teško. Uspeli smo da agresivnom igrom, kakvu nismo imali do sada na domaćem terenu, dođemo do povoljnijih prilika i da prvo poluvreme rešimo u našu korist (1:0) – rekao je Krunić novinarima posle meča u Jagodini, u 34. kolu Superlige.

Povezana vest:  Zlatan Ibrahimović: Nokautiraću Gvardiolu kada ga vidim!

On je dodao da je njegovoj ekipi pomogao brzi gol u drugom poluvremenu.

-U drugom poluvremenu smo relativno brzo dali drugi gol i mislim da je to rešilo utakmicu. Ekipa Smedereva je izuzetno dobra. Danas im nije išlo, a mi smo uspeli da iskoristimo neke njihove nedostatke. Oni su krenuli u drugom poluvremenu da nas napadnu, ali taj drugi gol je odlučio pobednika današnje utakmice – kazao je trener petoplasiranog tima u prvenstvu Srbije.

Povezana vest:  Sivić: Najvažnije je da smo pobedili

Strelci za Jagodinu bili su Ognjen Mudrinski u 24. minutu, Goran Gogić u 46. i Miloš Krstić u 56. minutu.

Trener Smedereva Dragan Đorđević rekao je da se njegovi igrači danas nisu pokazali u „pravom svetlu“.

-Moji igrači nisu izdržali pritisak. Ne znam šta se desilo, nismo otvorili utakmicu kao prethodne, ušli smo ‘labavo’. Nismo se pokazali u pravom svetlu i žao mi je što publika nije videla više od Smedereva – istakao je Đorđević.

Povezana vest:  Dinamovi navijači greškom pretukli švedske ragbiste

Smederevo je deseto na tabeli Super lige.