vladimir_vermezovic_i_ekipa_okupljanje_jun_2012 (3)

Vermezović: Ništa neće biti rešeno u prvom meču

 

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je, pred sutrašnje gostovanje njegovih fudbalera AEL-u na Kipru u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, da u tom meču ništa neće biti rešeno.

-Videćemo šta će biti. AEL je jak protivnik i nikako nije za potcenjivanje, ali mi, u svakom slučaju, nikoga ne potcenjujemo. Sutra neće biti ništa rešeno, bilo kojim rezultatom da se utakmica završi – rekao je Vermezović

Povezana vest:  Runi: Izneverili smo Mojesa

Vermezović je kazao da ne bi voleo da se utakmica završi bez golova.

-Ne bih mogao da prognoziram rezultat, jer je u Evropi svaki meč specifičan na svoj način. Samo ne bih voleo da utakmica bude odigrana bez golova. Bilo bi lepo kada bismo postigli pogodak u gostima – kazao je on.

Povezana vest:  Beckenbauer: Samo je Čelzi bolji od Bajerna

Trener Partizana je istakao da je na osnovu dobijenih snimaka i informacija zaključio da Kiprani imaju „nekoliko lica“.

-Pogledali smo mnogo snimaka utakmica AEL-a, dobili pregršt informacija, ali na osnovu toga smo videli da ova ekipa ima dva-tri lica. Oni u timu nemaju nikoga od Kiprana, uglavnom im igraju stranci, od Kiprana imaju samo ime. Sve o njima će biti jasnije posle prve utakmice – istakao je trener crno-belih.

Povezana vest:  Nova pobeda Jagodine, Rad neporažen u Subotici

Vermezović je dodao da su u njegovoj ekipi „svi zdravi i u punom treningu“, osim od ranije povređenih Marka Šćepovića, Branka Pauljevića i Eduarda Pašeka.  Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraće se u sredu od 19.45 na Kipru, dok je revanš nedelju dana kasnije u Beogradu.