prosinecki_TRENING 26.06

Prosinečki: Igrači Zvezde su spremni, očekujem dobru igru

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki kazao je danas da je tim spreman za sutrašnji duel sa kiparskom Omonijom u 3. kolu kvalifkacija za Ligu Evropa i da očekuje dobru igru, uz podršku navijača.

-Ako budu trčali i igrali agresivno na loptu, verujem da ćemo pobediti. U prednosti smo jer imamo dve takmicarske utakmice iza nas, a njima će to biti prva ove sezone – kazao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Crvena zvezda je u 2. kolu kvalifkacija pobedila beloruski Naftan u gostima sa 4:3, a potom u Beogradu igrala nerešeno 3:3. Tokom revanš utakmice veliki deo navijača je zvižducima i skandiranjem: „Uprava napolje!“ izrazio nezadovoljstvo igrom crvno-belih.

Povezana vest:  Šok u Firenci, Kaljari pobedio Fiorentinu

-Koliko god da je neki ljudi osporavaju, ovo je veoma talentovana ekipa kojoj još malo treba da dođe do onoga što ja želim – istakao je Prosinečki.

-Kroz ovih sedam dana smo osvežili ekipu. Spremni smo za duel sa Omonijom koja je kvalitetna i ima puno stranaca. Očekujem podršku navijača i veujem da ćemo odigrati dobro – dodao je Zvezdin trener.

Povezana vest:  Španski klubovi ponovo u trci za Krasićem

Prosinečki je kazao da je posle revanš utakmice sa Naftanom razgovarao sa igračima o problemima u igri.

-Mislim da smo fizički spremni, ono je bio psihološki pad i puno smo razgovarali o tome. Treba verovati u ovu ekipu… Igrači treba da budu rastereceni i veruju u sebe – rekao je Prosinečki.

On je dodao da će igračima konačan sastav tima saopštiti posle večerašnjeg treninga, kao i da je odbrambeni fudbaler Milan Jovanović spreman da igra, dok to još nije slučaj sa napadačem Elijem Babaljem.

Povezana vest:  Milošević: Sada mogu da obećam borbu za titulu

Fudbaler sredine terena Miloš Dimitrijević reako je da igrači Zvezde žele da „poprave utisak iz prethodnih utakmica“.

-Nedostajala nam je agresivnost, ali mislim da to sada neće biti slučaj. Poštujemo protivnika, međutim, idemo na pobedu – kazao je Dimitrijević.

Portparol beogradskog kluba Marko Nikolovski kazao je da je do sada prodato 20.000 ulaznica za sutrašnju utakmicu, računajući i sezonske karte. Prvi meč Crvene Zvezde i Omonije počinje sutra u 20.30 na „Marakani“, a revanš je nedelju dana kasnije u Nikoziji.