lazar_markovic_1_bsk_par

Marković: Možemo da pobede na Kipru

 

Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Lazar Marković rekao je danas da očekuje pobedu Partizana protiv AEL-a na Kipru, dok je vezista Goran Lovre kazao da se oporavio od povrede i da je spreman da igra u Larnaki.

-Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu, oni su dobra i čvrsta ekipa, koja ima kvalitetne pojedince. Naš cilj je da pružimo što bolju partiju i ostvarimo u Larnaki dobar rezultat za revanš pred našim navijačima u Beogradu. Zaista verujem i ubeđen sam da možemo da pobede na Kipru – rekao je Marković.

Povezana vest:  Kokeza: FSS će i ubuduće raditi u interesu fudbala

Kiprani su najavili da će stadion u Larnaki biti popunjen do poslednjeg mesta. Crno-bele večeras očekuje prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv prvaka Kipra.

-Dobro smo analazirali protivnika i upoznali sve kvalitete AEL-a. Pune tribine nam neće predstavljati problem, već smo igrali u takvim situacijama i umemo da se snađemo – dodao je Marković.

Vezni igrač crno-belih Goran Lovre zbog povrede primicača nije igrao prošle nedelje u revanšu drugog kola kvalifikacija sa malteškom Valetom (3:1).

Povezana vest:  Behrami prešao u Fiorentinu

-Oporavio sam se od povrede, ispostavilo se, srećom, da nije u pitanju ozbiljnija povreda i spreman sam za utakmicu – naveo je on.

-Došli smo na Kipar da pobedimo, uostalom, tako prilazimo svakoj utakmici. Očekujem tvrd meč, biće nam mnogo teže nego u prethodnom kolu na Malti. Bilo koja pobeda na Kipru bila bi uspeh – kazao je Lovre.

Povezana vest:  Kurćubić i Bogićević: Nerešeno je pravedan ishod

Odbrambeni fudbaler crno-belih Nikola Aksentijević takođe veruje da Partizan već u prvom meču može da napravi veliki korak ka uspešnoj evropskoj jeseni.

-Gledali smo snimke AEL-ovih utakmica, radi se o dobroj ekipi. Mi smo mlađi tim, ali to ne znači da su oni bolji. Imamo kvalitet da im se suprotstavimo na pravi način I dođemo do željenog rezultata – zaključio je Aksentijević.

Utakmica AEL ? Partizan u Larnaki igra se večeras od 19.45 h po našem vremenu.