ja_simo_krunic

Krunić: Početak prvenstva je najvažniji
 
Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da je početak Super lige najvažniji i da je bitno da u utakmicu protiv Hajduka u subotu njegovi fudbaleri uđu maksimalno koncentrisano i disciplinovano kako bi ostvarili povoljan rezultat.
-Znam da je Hajduk čvrsta, organizovana i disciplinovana ekipa protiv koje nam neće biti lako da igramo u subotu. Nadam se da ćemo svi zajedno uz podršku navijača da ostvarimo povoljan rezultat – rekao je Krunić danas na konferenciji za novinare u Jagodini.
On je podsetio da je Jagodina prošle godine bila visoko plasirana, na četvrtom mestu.
-Imali smo neuspeh u Ligi Evropa, ali ne treba da budemo razočarani. Prošlogodišnji rezultat nam je stvorio obavezu da i ove godine pokušamo da se nađemo u vrhu tabele. Imamo kvalitetne igrače i
uspeli smo da se pojačamo s dosta igrača i videćemo kako će se oni uklopiti – kazao je Krunić.
U prvom delu prošle sezone, Jagodina je imala slabije rezultate na svom terenu nego na strani, a ove godine će se, prema Krunićevim rečima, truditi da to isprave.
-Trudićemo se da imamo veću prednost kući nego na strani, da dobijemo utakmicu uz podršku navijača. Moramo pokušati da okrenemo taj negativan skor ove godine. Ekipa koja čvrsto osvaja bodove i koja je sigurna na domaćem terenu pokazuje kvalitet i ozbiljnost – rekao je on.
Šef stručnog štaba Jagodine kazao je da su pojačanja Brazilac Marsio, Portugalac Marselo i Španac Francisko kasno stigli i da još nisu dobili sertifikate, tako da neće biti u konkurenciji za tim u protiv Hajduka.
-Početkom ove nedelje (Goran) Gogić je imao operaciju umnjaka tako da ćemo sutra odlučiti da li će on igrati u subotu – kazao je Krunić.
Kapiten Jagodine Miloš Stojanović istakao je da njegov klub očekuje teška utakmica protiv Hajduka, ali da su svi igrači spremni da daju svoj maksimum na terenu.
Utakmica na Gradskom stadionu u Jagodini između Jagodine i Hajduka iz Kule igra se u subotu od 17.30. Cena ulaznica za zapadnu tribinu je 300 dinara, za istočnu 200, a severnu 100 dinara.

 

Povezana vest:  Radosav Petrović: Posedujemo karakter za Ligu šampiona