Kristen-Stewart_22

Kristen Stjuart odustala od premijere novog filma jer se stidi
 
Holivudsku glumicu Krisein Stjuart navodno je toliko sramota što je varala svog dečka i kolegu iz serijala „Sumrak“ Roberta Patinsona da neće prisustvovati londonskoj premijeri filma „Na putu“.
Kako prenose britanski mediji, glumica je trebalo da prošeta crvenim tepihom na predstojećoj premijeri ali se „povukla“ jer ju je „previše sramota“ da se pojavljuje u javnosti.
„Posle svega što je rečeno, i u svetlu otkrića da je varala Roberta sa rediteljem (filma „Snežana i lovac“) Rupertom Sandersom, ona se boji“, rekao je neimenovani izvor.
Prošlog meseca američki tabloidi preneli su fotografije Stjuartove kako se ljubi sa starijim i oženjenim rediteljem Sandersom, što je izazvalo pravbu medijsku pomamu i histerijau među obožavaocima „Sumrak“ serijala.
Stjuartova, kako prenose mediji, navodno se neće pojaviti na londonskoj premijeri filma rađenog prema kultnom romanu Džeka Keruaka jer joj je neprijatno da bude pored Toma Sturidža koji je blizak prijatelj Patinsona i koji glumi u filmu.
„On je veoma blizak sa Robom i Kristen misli da bi bilo neprijatno da promoviše film sa njim“, rekao je izvor.
Isti izvor je dodao da je Stjuartova veoma ponosna na film „Na putu“ jer je „odrasla čitajući Keruaka i želela je da glumi u ovom filmu“.
-Ukoliko se pojavi na londonskoj premijeri, ljudi neće obratiti pažnju na film, a ona to ne želi. Ona želi da se njena uloga i ovaj film prihvate kao sjajna adaptacija klasika – dodao je izvor.
Film „Na putu“ adaoptacija je bit klasika iz 1957. godine i prati dvojicu prijatelja koji putuju po SAD. U filmu glume i Sem Rajli, Ejmi Adams, Kirsten Danst i Vigo Mortensen.
Britanski tabloidi prenose i da je Stjuartova odustala od snimanja filma „Cali“ Nika Kasavetisa o mladom paru koji beži iz Los Anđelesa pošto su snimili lažni „snaf“ film, samo da bi se vratili u grad nekoliko godina kasnije.

 

Povezana vest:  Sutra počinje 45. SOFEST