fk_novi_pazar

Četiri osobe povređene u sukobu domaćih navijača

 

Četiri osobe povređene su danas, od kojih jedna teže u sukobu domaćih navijača novopazarskog tima „Torcide“ i „Ekstrema“, uoči početka fudbalske utakmice Prvog kola Jelen super lige između FK „Novi Pazar“ i FK „Radnički “ iz Niša.

Kako je rečeno u MUP-u Srbije, pre početka utakmice, oko 17. 45 sati ispred stadiona izbila je tuča između dve grupe navijača FK „Novi Pazar“. U MUP-u navode da su u sukobu, najverovatnije hladnim oružjem, povređene četiri osobe i njima je pomoć ukazana u Zdravstvenom centru Novi Pazar.

Povezana vest:  Milivojević: Igraćemo u Humskoj kao da je bilo 0:0

Prema prvim informacijama, jedna osoba je teže povređena, a tri su zadobile lakše povrede.

Kako je rečeno u policiji u Novom Pazaru, osoba koja je teže povređena je pripadnik navijačke grupe „Ekstremi“ i zadobila je ubode, najverovatnije, nožem u grudi. Policija je identifikovala počinioca i predmet kojim su nanete povrede. Kako navode u MUP-u, sada je situacija mirna i utakmica je počela.

Povezana vest:  Pogba može u Real za 120 miliona evra

Sukob se dogodio u trenutku kada su domaći navijači „Torcide“ hteli da postave transparent na gradskom stadionu. O kakvom transparentu se radi nije poznato. Pripadnici navijačke grupe „Ekstremi“ su nakon svađe zapalili transparet „Torcide“, koji je prethodno okačen na stadionu, a potom je reagovala vatrogasna služba koja je ugasila vatru na severnoj tribini.

Povezana vest:  Inter želeo Kamača, Malaga tražila 20 miliona evra