vermezovic_par_jag_(1)

Vermezović: Voleo bih da ima više ovakvih mečeva
 
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović ocenio je da je večerašnja utakmica sa Jagodinom bila „teška“ za njegov tim i da bi voleo da ima više takvih mečeva u prvenstvu Srbije.
-Igrači Partizana su pod velikim psihološkim pritiskom, posebno kada igraju pred svojim navijačima. U prvom poluvremenu su bili malo uplašeni… Bili smo zatvoreniji, protivnik je imao dve dobre šanse koje na svu sreću nije iskoristio, ali je u drugom delu sve došlo na svoje – rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana posle pobede crno-belih sa 1:0 u utakmici trećeg kola Super lige.
-Utakmica je bila teška i kamo sreće da je više ovakvih duela u domaćem šampionatu – dodao je Vermezović.
On je pohvalio strelca jedinog gola Aleksandra Mitrovića, ali je ocenio da napadač crno-belih „ima još dosta da radi“.
-Mitrović ima osećaj za prostor. Dobro se gradi i ako bude nastavio ovako pred njim je lepa karijera. On i Stefan Šćepović su nam jedine opcije u napadu i definitivno računam na njega za naredne mečeve – kazao je trener Partizana.
Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da je njegova ekipa kažnjena zbog tri propuštene prilike u prvom poluvremenu.
-Odigrali smo dobru utakmicu i na pravi način se suprostavili Partizanu. U prvom delu smo imali tri odlične prilike koje nismo iskoristili i zato smo u nastavku kažnjeni. U drugom poluvremenu smo krenuli na sve ili ništa, pa je Partizan stvorio više šansi – kazao je Krunić.
On je dodao da su igrači Jagodine „dali sve od sebe i odigrali čvrstu i borbenu utakmicu“.
Jedini gol Mitrović je postigao u 41. minutu, udarcem glavom posle centaršuta Nikole Ninkovića.

 

Povezana vest:  Dik Advokat: Razmisliću o ostavci