Mario_Balotelli_civil

Baloteli progoni bivšu devojku
 
Bivša devojka napadača Mančester Sitija Marija Balotelija, Rafaela Fiko, optužila je kontroverznog fudbalera da je uznemirava i progoni za vreme trudnoće.
Fiko i Baloteli zabavljali su se godinu dana, a do raskida je došlo u aprilu, jer 24. godišnja bivša manekenka nije više mogla da trpi fudbalerove afere van terena, kao i „druženje“ sa nekadašnjom eskort damom Dženifer Tompson.
-Tražila sam da prekine da me zove u pola noći. Mislila sam da je hteo da vidi kako sam, ali on je vikao i stalno ponavljao moje ime. On me proganja. Jedino što želim je poštovanje, barem zbog naše bebe – rekla je Rafaela koja se jedno vreme zabavljala i sa Kristijanom Ronaldom.
Ona je u izjavi za „San“ rekla da je Baloteli bio srećan kada mu je uoči polufinalne utakmice Evropskog prvenstva protiv Nemačke saopštila da je trudna.
-Rekao je da on će dati dečaku ime, a ja ako bude devojčica i da ćemo zajedno ići na preglede kod doktora. Onda je iznenada nestao i pojavio se sa zahtevom da uradim DNK test. To me je povredilo. Razočarana sam njegovim postupcima i nikada više nećemo biti zajedno. Srešćemo se, ali zbog deteta – poručila je Fiko.
Ona je dodala da će posle porođaja uraditi poreklo očinstva, ali da Baloteli dobro zna čije je dete.

 

Povezana vest:  Lalatović: Rajković je kapiten Zvezde