ja_simo_krunic

Krunić: Biće teško i neizvesno, trebaće nam maksimum

 

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da će utakmica protiv OFK Beograda u nedelju biti neizvesna i teška i da će njegovi fudbaleri morati da pruže maksimum.

-Bez obzira što smo ( u prošlom kolu) mi pobedili, a OFK izgubio, utakmica će biti teška i neizvesna. Moraćemo da uložimo maksimum da bismo ostvarili povoljan rezultat. Za mene je svaka naredna utakmica najvažnija, ova pogotovo, jer sa povoljnim rezultatom možemo da zaokružimo ambicije koje smo imali u prva četiri kola – rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Povezana vest:  Čelsi igra u Bazelu, Benfika u Istanbulu

On je kazao da ekipa ne razmišlja o meču protiv Partizana u kolu posle ovoga.  Jagodina je u prvom kolu pobedila Hajduk iz Kule sa 1:0, dok je OFK Beograd na svom terenu izgubio od novajlije Donjeg Srema takođe sa 1:0.  Krunić je napomenuo da OFK Beograd ima dobru ekipu koja igra napadački fudbal.

Povezana vest:  Jon van den Brom preuzeo klupu Vitesea

-OFK ima dobru ekipu i igraju napadački. Normalno da neće doći ovde da se brane. Oni će posle poraza kući tražiti bodove na strani da bi stabilizovali svoju situaciju. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat – kazao je Krunić.

Trener Jagodine je rekao da nema povređenih igrača i da još uvek ne zna da li će igrači koji su nastupali za reprezentativne selekcije biti u startnoj postavi ili će početi sa klupe za rezerve.  Utakmica Jagodina-OFK Beograd igra se sutra od 17.00 na Gradskom stadionu.

Povezana vest:  Stanković veruje da će Inter izaći iz krize