vladimir_vermezovic_jun_2012 (3)

Vermezović: Protiv Donjeg Srema interesuje nas samo pobeda

 

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezovih rekao je danas da ga na gostovanju Donjem Sremu ne zanima ništa druge osim pobede, jer je prvenstvo Srbije prioritet za crno-bele.

-Verujem da će Donji Srem posle pobede nad OFK Beogradom u prvom kolu sa puno samopouzdanja ući u sutrašnji meč. Iz iskustva znamo da su dueli sa debitantima u elitnom takmičenju uvek teški. Međutim, uz svo poštovanje rivala razmišljamo samo o pobedi i da na pravi način dočekamo meč sa Tromsom – rekao je Vermezović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Domaćin u pokušaju da se prvi put domogne druge faze

On je podsetio da ekipa ima problema sa povredama pošto mladi defanzivac Miloš Ostojić sigurno neće biti u timu protiv Donjeg Srema, a neizvestan je i njegov nastup u Norveškoj, a povređeni su i Lazar Marković, Saša Ilić i Aleksandar Lazevski.

-Ne znam psihologiju ekipa koje igraju protiv Partizana, ali siguran sam da neće kalkulisati, imaće dodatnu motivaciju i nemaju šta da izgube – kazao je Vermezović.

Povezana vest:  Lalatović najavio odlazak: Imam ozbiljne ponude

Prema njegovim rečima Stefan Babović konkuriše za tim, iako ga u poslednje vreme navijači dočekuju i ispraćaju žvižducima.

-On se nalazi u specifičnoj situaciji, moramo da budemo oprezni, jer ne želimo da ga izgubimo. Ne borimo se mi ovim samo za Babovića, već za sve igrače koji su bili i koji će biti u sličnim situacijama – naglasio je Vermezović.

Trener Partizana je dodao da mu je drago što će se Marko Šcepović u roku od dve nedelje vratiti punim treninzima, ali da je Libijac Mohamed Zabija pogotkom protiv BSK-a pokazao da ima čime da pomogne ekipi.

Povezana vest:  Srbija ostala na 16. mestu na listi FIFA

-Prvenstvo nam je svakako prioritet, mislim da nismo superiorni, nego to moramo da dokažemo na terenu. Ima mnogo onih koji žele da skinu Partizan sa vrha, a nama je Evropa neophodna za sticanje iskustva – zaključio je Vermezović.

Utakmica drugog kola prvenstva Srbije između Donjeg Srema i Partizana igra se sutra od 20 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.